Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Estee Lauder:Double Wear Review


Aποχρωση Desert Beige 12.

Ε ειναι να μην βαλουν τα Galerie -40% στις επωνυμες εταιριες!Εχοντας μαζεψει και εγω ως καλο κοριτσακι μερικα λεφτα για τα χαλασω σε καλλυντικα και ρουχα την περιοδο των Χριστουγεννων ,στην οποια και οδευουμε δυναμικα :D :D :D !, τσοοοουπ μου ηρθε το μηνυματακι με το 40%!Λεω ,λοιπον,αφου το Double Wear ειναι στην wish list μου και αφου ειναι το ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ foundation μου ,που παρεμπιπτόντως μου ειχε τελειωσει, και το θα περνω μεχρι να πεθανω γιατι να μην επωφεληθω απο αυτη την θεοσταλτη εκπτωσουλα? :) Απο οτι μπορειτε να συμπερανετε δεν αντεξα και απο την ακριβουτσικη τιμη των 44 ευρω το πηρα μονο 26!Anyway,πολυ σας ζαλησα.Ας περασουμε στο review part.
    Αυτο το foundation πιστευω πως δεν πρεπει να λειπει απο καμια κοπελα.Εχει μετρια προς τελεια καλυψη ενω σας δινει την αισθηση οτι φορατε μια bb cream!Αν εχετε ακμη ειναι το ιδανικο foundation για εσας γιατι,οπως ανεφερα και πριν εχει την τελεια καλυψη που ψαχνετε,ειναι non-acnegenic-δηλαδη δεν προκαλει ακμη- και ειναι και oil-free.Τι αλλο να ζητησετε?Επισης,μενει αναλλοιωτο για 15 ολοκληρες ωρες ,δοκιμασμενο!, και δεν μεταφερετε στα ρουχα σας ,δοκιμασμενο ξανα!Ο,τι καιρο και να κανει δεν θα αλλοιωθει.Ουτε θα τρεξει με την πολυ ζεστη,ουτε θα λιωσει ουτε θα οξειδωθει και θα αλλαξει υποτονους.Ειναι 30ml που ειναι πολυ καλη ποσοτητα.Φωτογραφιζει υπεροχα κανοντας το δερμα να μην δειχνει υπερβολικα φορτωμενο,cakey,αλλα δινοντας του μια οψη υγειας.Σε αυτο βοηθαει και το γεγονος οτι εχει χαμηλο SPF,10,το οποιο το κανει να μην εμφανιζετε λευκο το δερμα σας στις φωτογραφιες.Ενα αλλο μεγαλο θετικο που εχει ειναι οτι μετα το ανοιγμα του διαρκει 24 μηνες.2 χρονια δηλαδη.Ειναι μεγαλο θετικο γιατι χρειαζετε λιγη ποσοτητα καθε φορα και θα ειναι κριμα να αναγκαζεσε να πεταξεις ενα τοσο καλο και ακριβο foundation.Τελος,το μονο αρνητικο που μπορω να του δωσω ειναι πως δεν εχει αντλια.Αυτο δεν θεωρειτε και μεγαλο αρνητικο γιατι μπορειτε να πατε στα MAC και να παρετε μια αντλια που θα του τεριαζει ακριβως.Χωρις την αντλια χανετε μεγαλη ποσοτητα και ειναι κριμα!
Αυτα απο εμενα κοριτσια μου!Τα λεμε συντομα!xoxo maddie :)

9 σχόλια:

  1. 40% σε ποιες εταιρίες εχει? και μεχρι ποτε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ολες τις High End ,ομως,ισχυει μονο για το τοπικο μου Galerie!Δεν μενω ουτε Αθηνα ουτε Θεσ/νικη.Σε ευχαριστω πολυ για την ματια που εριξες!xx maddie :)

      Διαγραφή
  2. Se eyxaristw para poli p episkeutikes t blog m k egines k melos!!! xara m n ginw k egw member sto diko s!!poli omorfo k m endiaferwn post!!an thes kane like k sto fan page m!!th m kanei pl xaroumeni!!!
    euxomai kali epitixia sto blog s!!k n epikoinwnoume sixna!!!
    filakia pollaa :)
    http://colorfulblast.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Colorfulblast/426217220765719?ref=hl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω!Πανω απο ολα η αλληλουποστηριξη!Σ ευχαριστω για τ καλα σου λογα!Εννοειτε πως εκνα like!τα λεμε!xoxo maddie :)

      Διαγραφή
  3. I'm using it too!!! It's the best!

    MY blog: http://valemood.blogspot.com.es/

    Would you like to follow each other? ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ ωραίο το blog σου...αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου www.alldaybeautiful.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή